Home / Uniqprint.nl

Naambadge adviescentrum - Uniqprint.nl

Metalen badges vs. plastic badges: de voor- en nadelen

Metalen badges vs. plastic badges: de voor- en nadelen

Uniq Print verkoopt verschillende soorten naambadges. Wilt u naambadges kopen? Dan heeft u de keuze uit metalen badges en plastic badges. Weet u niet zo goed welke naambadges het beste bij u en uw bedrijf passen? Lees dan snel verder, want op deze pagina leest u wat de voor- en nadelen van de twee soorten badges zijn. Met de informatie in dit artikel kunt u gemakkelijker bepalen welke naambadges het beste aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoen.

De voor- en nadelen van metalen badges

Uniq Print verkoopt metalen naambadges met een professionele en representatieve uitstraling. Deze badges hebben diverse plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Voordelen:

 • Metalen naambadges zien er uiterst professioneel uit.
 • Metalen naambadges zijn extra stevig en kunnen dan ook goed tegen een stootje.
 • Metalen naambadges gaan lang mee, ook bij intensief gebruik.

Nadelen:

 • Metalen naambadges zijn duurder dan plastic naambadges.
 • Metalen naambadges zijn zwaarder dan plastic naambadges.

De voor- en nadelen van plastic badges

Wilt u liever plastic naambadges kopen? Dan bent u bij Uniq Print ook aan het juiste adres. Ook onze plastic naambadges hebben diverse voor- en nadelen. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Voordelen:

 • Plastic naambadges zijn goedkoop.
 • Plastic naambadges zijn sterk.
 • Plastic naambadges gaan lang mee.
 • Plastic naambadges zijn erg licht.

Nadelen:

 • Plastic naambadges zien er minder luxe uit dan metalen naambadges.
 • Plastic naambadges zijn minder sterk dan metalen naambadges. Deze naambadges kunnen minder goed tegen een stootje.

Wat is de beste keuze?

Bent u op zoek naar zeer professionele, stijlvolle en stevige naambadges en bent u bereid iets meer te betalen voor deze badges? Dan zijn de metalen naambadges van Uniq Print zeker iets voor u. Wilt u eenvoudige naambadges kopen, die er net wat minder luxe en stijlvol uit zien en die u voor een lagere prijs aan kunt schaffen? Dan zijn de plastic naambadges prima voor u.

Eenvoudig en snel een proefbadge bestellen

Bent u benieuwd hoe onze metalen naambadges en/of plastic naambadges er in het echt uit zien? Dan kunt u een gratis proefbadge bestellen. Door een proefbadge te bestellen, kunt u onze naambadge in het echt zien voor u een bestelling plaatst. Bent u tevreden met de kwaliteit en de uitstraling van de proefbadge? Dan kunt u zonder enige zorgen een bestelling plaatsen in onze online shop. Nu weet u zeker dat de naambadges die u krijgt, aan uw eisen en wensen voldoen.

U kunt een proefbadge aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u de proefbadge al snel in huis heeft, zodat u eventueel op de korte termijn een bestelling kan plaatsen in onze webwinkel.

Aluminium badges vs. metalen badges: de voor- en nadelen

Aluminium badges vs. metalen badges: de voor- en nadelen

Uniq Print verkoopt verschillende soorten naambadges. Wilt u naambadges bestellen voor uw bedrijf? Dan moet u eerst bepalen van welke materiaalsoort uw badges gemaakt moeten worden. U heeft hierbij de keuze uit plastic, aluminium en metaal.

Veel mensen vinden het lastig om te kiezen welke naambadges ze het beste kunnen bestellen: badges van aluminium of badges van metaal. Vindt u het ook lastig om de juiste keuze te maken? Lees dan snel verder, want op deze pagina leest u wat de voor- en nadelen zijn van naambadges van aluminium en naambadges van metaal.

De voor- en nadelen van aluminium badges

Onze naambadges van aluminium worden erg goed verkocht. Dit komt omdat de naambadges van uitstekende kwaliteit zijn, maar wel voor een lage prijs worden verkocht. Ook met een klein budget kunt u naambadges van aluminium kopen bij Uniq Print.

De belangrijkste voordelen van aluminium badges, zijn de volgende:

 • Aluminium naambadges zijn van hoge kwaliteit.
 • Aluminium naambadges zijn extra licht.
 • Aluminium naambadges zijn kras- en slijtvast.
 • De kleuren van aluminium naambadges vervagen niet door de zon.
 • Aluminium naambadges zijn voordeliger dan metalen naambadges.

Toch hebben de naambadges ook enkele minpunten. Dit zijn de volgende:

 • Aluminium naambadges zijn minder sterk dan metalen naambadges.
 • Aluminium naambadges zijn minder flexibel dan metalen naambadges.

De voor- en nadelen van metalen badges

Onze aluminium naambadges en metalen naambadges lijken veel op elkaar, maar toch zijn er enkele belangrijke verschillen. Deze verschillen komen in onderstaande voor- en nadelen van metalen naambadges naar voren.

De belangrijkste voordelen van metalen naambadges, zijn de volgende:

 • Metalen naambadges zijn extra sterk.
 • Metalen naambadges hebben een lange levensduur.
 • Metalen naambadges zijn flexibeler dan aluminium naambadges.
 • Metalen naambadges hebben sterkere badgehouders

Net zoals bij de aluminium naambadges het geval is, hebben ook metalen naambadges enkele nadelen. Het gaat om de volgende minpunten:

 • Metalen naambadges zijn duurder dan aluminium naambadges.
 • Metalen naambadges zijn zwaarder dan aluminium naambadges.

Aluminium badges of metalen badges?

Wilt u nieuwe naambadges kopen, maar weet u niet of u het beste aluminium badges of metalen badges kunt aanschaffen? Vergelijk bovenstaande voor- en nadelen dan eens kritisch met elkaar. Welke voordelen en nadelen vindt u het zwaarst wegen? Als u deze vraag kunt beantwoorden, weet u direct of u het beste aluminium of metalen naambadges kunt bestellen.

Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de nieuwe naambadges van uw bedrijf niet te duur zijn? Dan kunt u beter aluminium naambadges bestellen. Vindt u het belangrijk dat uw naambadges extra stevig zijn en is de prijs minder belangrijk? Dan bestelt u metalen naambadges. Heeft u hulp nodig met het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op, want wij geven u graag vrijblijvend aankoopadvies, ook voor uw vragen over badges bedrukken.

4 tips om het meeste uit een beurs te halen

4 tips om het meeste uit een beurs te halen

Heeft u uw bedrijf aangemeld voor een beurs? Dan is het belangrijk om u goed voor te bereiden op uw beursdeelname. U moet namelijk geld betalen voor uw beursdeelname en wil deze investering natuurlijk wel terugverdienen. Dit lukt alleen met een goede voorbereiding.

Wij geven u graag enkele tips om het meeste uit een beurs te halen. De tips in dit artikel helpen u zo veel mogelijk leads over te houden aan uw eerstvolgende beurs.

Tip 1: zorg voor een opvallende stand

Onopvallende stands zijn totaal niet interessant. Veel mensen lopen deze stands direct voorbij. Niet alleen omdat ze er niet uitnodigend uit zien: vaak zien mensen onopvallende stands niet eens. Als u zo veel mogelijk mensen wil spreken op uw eerstvolgende beurs, heeft u een opvallende stand nodig.

U kunt uw stand lekker laten opvallen door een grote banner neer te zetten. Ook kunt u uw stand aankleden met andere promotiematerialen, waaronder posters, grote doeken en ga zo maar door. Zorg ervoor dat uw beursstand bij de huisstijl van uw bedrijf past, want dit zorg voor een extra professionele en representatieve look. Zorg bijvoorbeeld voor een goede naambadge. Badges maken kunt u snel en eenvoudig doen met behulp van onze software

Tip 2: investeer in promotiemateriaal

Op een beurs moet u dingen uit kunnen delen. Denk hierbij aan folders, brochures en ander promotiemateriaal. De mensen die u een folder, brochure of ander promotiemiddel van uw bedrijf geeft, worden later nog eens met uw bedrijf geconfronteerd. Bijvoorbeeld als ze enkele dagen later uw folder uit hun tas halen.

Ook is het een must om voldoende visitekaartjes mee te nemen naar de beurs. Alle mensen die u spreekt, geeft u een visitekaartje. Zo kunnen ze u later nog eens benaderen met vragen, opmerkingen of mogelijk een order.

Tip 3: bereid uw praatje goed voor

Voor u naar de beurs gaat, moet u precies weten wat u tegen uw gesprekspartners gaat zeggen. U hoeft uw praatje niet uit uw hoofd te leren, maar u moet wel weten welke dingen u zeker wil vertellen op de beurs. Denk hierbij aan de USP’s van uw bedrijf, uw product of uw dienst.

Vindt u het wat spannend om met vreemde mensen te praten op een beurs? Oefen uw praatje dan voor u gaat en het gesprek is een stuk minder spannend.

Tip 4: zorg voor een representatieve uitstraling

Tot slot moet u absoluut een professionele en representatieve uitstraling hebben op de beurs. Wij geven u graag enkele tips om er netjes uit te zien.

 • Draag professionele en representatieve kleding, die bij uw bedrijf en de sfeer van de beurs passen.
 • Neem voldoende tijd voor uw lichamelijke verzorging. Neem wat toiletartikelen mee, zodat u zich op de beurs nog op kunt frissen.
 • Doe een naambadge op uw borst. Nu kunnen al uw gesprekspartners direct zien hoe u heet.

> Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een goede badgehouder voor een representatieve uitstraling.