Home / Uniqprint.nl / Metalen badges vs. plastic badges: de voor- en nadelen
Metalen badges vs. plastic badges: de voor- en nadelen

Metalen badges vs. plastic badges: de voor- en nadelen

Uniq Print verkoopt verschillende soorten naambadges. Wilt u naambadges kopen? Dan heeft u de keuze uit metalen badges en plastic badges. Weet u niet zo goed welke naambadges het beste bij u en uw bedrijf passen? Lees dan snel verder, want op deze pagina leest u wat de voor- en nadelen van de twee soorten badges zijn. Met de informatie in dit artikel kunt u gemakkelijker bepalen welke naambadges het beste aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoen.

De voor- en nadelen van metalen badges

Uniq Print verkoopt metalen naambadges met een professionele en representatieve uitstraling. Deze badges hebben diverse plus- en minpunten. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Voordelen:

  • Metalen naambadges zien er uiterst professioneel uit.
  • Metalen naambadges zijn extra stevig en kunnen dan ook goed tegen een stootje.
  • Metalen naambadges gaan lang mee, ook bij intensief gebruik.

Nadelen:

  • Metalen naambadges zijn duurder dan plastic naambadges.
  • Metalen naambadges zijn zwaarder dan plastic naambadges.

De voor- en nadelen van plastic badges

Wilt u liever plastic naambadges kopen? Dan bent u bij Uniq Print ook aan het juiste adres. Ook onze plastic naambadges hebben diverse voor- en nadelen. Deze worden hieronder kort opgesomd.

Voordelen:

  • Plastic naambadges zijn goedkoop.
  • Plastic naambadges zijn sterk.
  • Plastic naambadges gaan lang mee.
  • Plastic naambadges zijn erg licht.

Nadelen:

  • Plastic naambadges zien er minder luxe uit dan metalen naambadges.
  • Plastic naambadges zijn minder sterk dan metalen naambadges. Deze naambadges kunnen minder goed tegen een stootje.

Wat is de beste keuze?

Bent u op zoek naar zeer professionele, stijlvolle en stevige naambadges en bent u bereid iets meer te betalen voor deze badges? Dan zijn de metalen naambadges van Uniq Print zeker iets voor u. Wilt u eenvoudige naambadges kopen, die er net wat minder luxe en stijlvol uit zien en die u voor een lagere prijs aan kunt schaffen? Dan is een plastic naambadge prima voor u.

Eenvoudig en snel een proefbadge bestellen

Bent u benieuwd hoe onze metalen naambadges en/of plastic naambadges er in het echt uit zien? Dan kunt u een gratis proefbadge bestellen. Door een proefbadge te bestellen, kunt u onze naambadge in het echt zien voor u een bestelling plaatst. Bent u tevreden met de kwaliteit en de uitstraling van de proefbadge? Dan kunt u zonder enige zorgen een bestelling plaatsen in onze online shop. Nu weet u zeker dat de naambadges die u krijgt, aan uw eisen en wensen voldoen. U kunt bij ons ook een naambadge magneet aanschaffen.

U kunt een proefbadge aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u de proefbadge al snel in huis heeft, zodat u eventueel op de korte termijn een bestelling kan plaatsen in onze webwinkel.